Staré časy
Svět přestává
existovat tak,
jako dřív...
...umírá
Svět bez umění
není ani holou skálou,
neboť i ta v sobě skrývá
střípky poezie.
Generace techno-maniaků,
kalhot do zvonů,
které teď nepatří hippies.
Jimi by se
obrátil v hrobě
nad przněním
Light my fire...
Co to do vás vjelo?
Barevný rty,
stupidní účesy
a na tričku DJ.
Co budete dělat,
vrátí-li se staré časy?
Budete hledat
únik před realitou?
Drogy?
Ale jo, jen si dejte,
každej na něco pojde...
a až budete pryč,
potom já začnu žít.
Komentáře (0)