Anotace: včera jsem viděl jednu hezkou slečnu v metru... nebo snad i víc... V metru se vůbec dobře tvoří... výhoda Prahy :)
Asi je to náhoda, ale mně se líbí, jak ty verše opticky narůstají a tvoří téměř půlku stupňovité pyramidy.
Naše dámy k tématu řekly svoje, já prozíravě pomlčím (vzpomene tu na literu ještě někdo na můj "kompas" a jeho "Sever"?) .-)
24.04.2006 23:06:00 | Hary_nš
To je fuk, když zakážete metro, bude jezdit šalinou a tam jsou jistě taky pěkný slečny:) Tangerinčin komentář mě rozesmál, promiňte, omlouvám se :))) Ani jí nevadí, že nemáš žádný vlasy:) To je super, tak to má být:))
24.04.2006 22:23:00 | Euka
Zakázat než ho zkazí že?:)
Já bych ho zakázala kvůli těm davům v nich=)
23.04.2006 21:42:00 | makretka
Jen si koukej po slecnach v metru:)Ja taky koukam po chlapech ve vlaku, v autobuse a tak..Ale zjistuji, ze zadny neni tak krasny a neobycejny jako jsi ty...
23.04.2006 14:01:00 | BlackTangerine
no jo, v metru, tam se děje příběhů:o))moc milá básnička, krásný den, neobyčejný básníku:o) Sunny
23.04.2006 13:30:00 | Sunny