Mlha
Anotace: newím co o tom říct...podle mě to říká dost samo o sobě
Zavál vítr a všechno utichlo
z dáli ozval se pláč,
poslední odešli a tohle skončilo
voda přelila poslední hráz.
Tma vše pohltí
ze dne zůstane jen pouhý sen,
slunce však přijde zas
do té doby bude mlha jen.
Kapky se rozlétly
dopadly v kamení,
ozvěna dozněla
již nic se nemění.
Posledních kroků pár
zanechá stopy,
a my zas pujdem pryč
dál do nicoty.
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (0)