Anotace: MŮJ ANDĚL
Hmmm, až mě zamrazilo... skvěle vložené emoce prožitku, údivu a víry do krátkého rýmu, který je velmi složitý pro omezený výběr slov. Moc hezký po všech stránkách:-)
28.07.2006 12:58:00 | Buližník
Vím že andělé jsou ale ta báseň taky je a je moc krásná.
23.04.2006 20:48:00 |