Pro tebe, človíčku
Anotace: kdo máš v tom předvánočním těšení v sobě zrníčko trápení
Posílám přání milého času,
co ocukruje podvečer
a šeru dodá proužek jasu,
abys překážky obešel.
A kdybych kouzla spřádat směla,
poslala bych pro srdce smích,
abych ho prostě potěšila,
starostí zbavila všedních.
Snad trošku radosti ti předá
pár řádek, které jenom tak
jsem si tu právě vymyslela,
když chtěla jsem ti verše psát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)