Jak jsem si posvítil
Anotace: spontánní výkřik v krajních chvílích
co mě nezabije
to mě posílí
Machiavelli by ze mě měl radost
joj!
to jsou ale rozměry
to jsou ale dimenze
má duše mi maluje
přece jen pestrý život
nezastavitelně vyhledává krajní meze
absolutno
absolutní smích
absolutní teplo
absolutní pláč
absolutní vrchol
absolutní konec
absolutní…
jen krůček
k roztříštění se
na miliardy teček
letících vesmírem
ponořit hlavu
do umyvadla napuštěného peklem
a třepat nohama
či skočit do vany plné nebe
nahý a zářící
v takových chvílích
učím se rychle
učím se moc
učím se světelnou rychlostí
učím se světlo
světlo
postupně se odhmotňuji
stávám se světlem
Komentáře (0)