Wow, teda to je naprostá symfonie slov, nechápu jak někdo mohl dát ucházející. Tomuhle dám stovku a je mi úplně jedno jestli je to po formální stránce dobře nebo ne, protože volnému verši nerozumím, ale to hraní se slovíčky je tak kouzelné, že prostě nemůžu jinak a navíc Japonsko miluju.
24.04.2006 11:13:00 | Epona