Mlha
Anotace: umění je podívat se do tváře vlastním emocím a usmát se na ně
Má krok tak lehký a tichý
chlad je jí nejbližší cit,
přináší tajené hříchy,
co v močálech chtěli jsme mít.
Jemný šat, ale skromná není,
najde si každičký kout,
v kterém se emoce šklebí
z rezavých kovových pout.
Je lehká a přitom má sílu
vyhledat v nás jedno já,
hraje dobrou i zlou vílu,
co pohádku zachránit má.
Sluneční paprsek září,
najít ho v sobě, jsi král
a mlha s vědomím v tváři
jde dál.
Komentáře (1)
Komentujících (1)