Anotace: jen jeden smutný den
Tak tohle je to nejhezčí co jsem dnes četla, možná i za poslední týden...je to prostě úžasně psané, pocity toho okamžiku vykresleny do posledního detailu, říkající, oslovující a křičící, jak jen to jde...dobrou noc ty jedno malé dítě, šupky do postele, už je pozdě...:o)
24.04.2006 22:34:00 | Sunny
Já se nejdřív musím omluvit, neb jsem přišel usmátý až rozřehtaný díky trefným komentářům u dílek mi blízkých osůbek. A smích mne ne ani přešel, ale změnil se v zamyšlený úsměv, zvlášť když jsem četl i báseň, která je jistým protisdělením a obě se mi teď v hlavě kříží, současně se popírají i doplňují. Je to až příšerně milé, dávat si takto Vás dva dohromady.
24.04.2006 22:23:00 | Hary_nš
Musím říci, že...je to opět strašňounky pekňounké. Upřímné, zamilované, bezpochyby ají pravdivé. A tak.. Chápej, že ti musím dát zas za 100...fakt promiň, ale já ti tu stovku prostě dát musím;)
24.04.2006 19:15:00 | BlackTangerine
Teda Děťátko, ty jsi perfektní:) hehe, být to pro mě, tak omdlím blahem. Vážně, dobrý, líbí.
24.04.2006 18:36:00 | Euka