mattovi
Anotace: :)))tak je to správné,tak to má být,stát si za svým.
Chtěla bych napsat básničku
blízkou mému srdíčku
ostatní s ní pohladit
že ráda je mám prozradit.
Však ouha strach mnou cloumá,
že přečtu si tu od matta:
takova co říci...inu spáchala
jsi slátaninu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)