Určitě jsi spíše myslel s kterou,
nežli s kým...
Vytáhnu bágl, pohory a rád se přidám
jen nemusím vtahovat dým.
25.04.2006 21:37:00 | Mourek
No, vzhledem k tomu, kam tak lákáš,
vím přesně s kým taky...
za tebou se totiž řadí
literáků mraky!! :o)))
(pochybuji, že někdo odolá... ;o))
25.04.2006 08:55:00 | Cecilka