Miluji Tě
Miluji Tě
Proč stále jen sním
A stále nehledám
Proč stále nemám dost
A přesto všechno mám
Proč dostávám lásku Tvou
A někdy toužím po cizí
Proč křivdím Ti mnohokrát
A nikdy mě to nemrzí
Proč mou duši máš
A proč mou lásku trápíš
Proč někdy jsi hodný
A někdy mě tak dráždíš
Proč já dráždím Tebe
Když vlastně šťastná jsem
A když už mám Tebe –
Tak co je teď mým snem?
Já o lásce jsem snila,
A já ji našla v Tobě,
Já chtěla milovat Tě
Být s Tebou šťastna i v hrobě
Však když už člověk něco má
Tak toužím po něčem víc
Já přijdu si tak falešná
Už nestačí líbat Tvůj líc
Já přijdu si tak falešná,
Zároveň nevinná…
A ve mně, lásko moje krásná,
Tvůj oheň náhle zhasíná
Jiskru se snažím vzkřísit,
Zas a znova,
Stále,
A pak Tě toužím políbit – vášnivě, a nenadále
Já, lásko, nevím, po čem toužíš,
Ale dál chci s Tebou žít,
Ač mé srdce někdy soužíš,
Kéž jen Ty mě budeš mít…
V Tvém objetí jsem zas a znova,
Dokola opakuji
Ta dvě vratká, plytká slova – Lásko, já Tě MILUJI
Komentáře (1)
Komentujících (1)