Jen pár řádků nakonec
Anotace: Nevim, jestli jde dál bez něj žít??!!
Jen pár řádků nakonec
Píši pár řádků
když s ránem se probudím
píši Ti je na památku
zda si je četl-se nedovím
Píši pár řádků
když odbije poledne
nejsem zcela v pořádku
bledá tvář mi ještě více pobledne
Píši pár řádků
i v temné půlnoci
doplním lásky dávku
už mi není pomoci...
Komentáře (0)