Kdo je MY?
Anotace: Co vlastně jsme na tomto světě,jaký význam máme.Co nebo kdo jsme?
Co jsme?
Jsme kamínky na cestě,
deště kapky.
Zářez na dřevě,
částečka prachu ve vzduchu.
Hvězdy na nebi,
čísla v nekonečnu.
Jsme jedineční a přesto malí.
Komentáře (0)