Lorelei
Anotace: mládí, přátelství
Na břehu řeky Rýna
teď v létě
sedává každý den.
Má prázdniny - je líná
češe si zlaté vlasy
jsou světlé jako len
a zpívá - trochu falešně
falešná Lorelei
Ta malá Lorelei
dnes zcela určitě
nikoho neutopí.
Sní si svůj letní sen -
a hezký štíhlý chlapec
jí hladí zlaté copy
Komentáře (3)
Komentujících (3)