Strach
Anotace: Absurdní obavy ve světě plném bolesti ...
Lide se bojí,
nechtějí poznat tmu
Lide se bojí,
nechtějí stát ve větru
Nechtějí se bát
Nechtějí se bát
Lide sé bojí,
nechtějí zažít strach
Lidé se bojí,
absurdní, však je to tak
Nechtějí se bát
Nechtějí se bát
Lidé se bojí,
nechtějí samotu,
Lidé se bojí,
nechtějí prázdnotu
Nechtějí se bát
Nechtějí se bát
Ruce se zbrojí,
nechtějí poznat klid
rány se nehojí,
nechtějí splnit slib
Chtějí bojovat
chtějí bojovat
I přesto, že mají strach ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)