zklamání jedna: ve vínu není pravda
vysoce ceněná linka:...Kovová obloha objímá krajinu....
100% bez mrknutí
25.04.2006 21:29:00 | Pavel Kotrba
Pro mě velmi kvalitní. Sice mi místy připadá spíš jako text písně, ale ...vo tom to přece je, ne? (P.S. Zajímavej nick. Hledal jsem ty růže, ale zatím nic. Měj se.)
25.04.2006 21:22:00 | MATT