Anotace: ...jestli nevadí, s dovolením nabízím tuhle báseň v původním -slovenském- znění ale bez titulek. ;-)))
Popri lese beží vlk v teniskách a tričku
tenisový samouk naháňa kondičku
Zajko známy akrobat po trávičke skáče
s vlkom tenis budú hrať len tak z roztopaše
A tak začal prvý set, päť minút sa hralo
vlk vyhral aj druhý hneď dva nula je málo
V treťom dal vlk ruky vbok slnko sa len smialo
keď v tom prišiel ťažký šok, v treťom sa to stalo
Zajko trafil vlka do hlavy
tak že padol ticho do trávy
už sa sotva do hry postaví
studený pot vlka zaplavil
Snáď som ho tou loptou nezabil
dajžebože aby ešte žil
To je úryvok textu z môjho detského CD o zvieratkách
Snáď ťa potešil
14.06.2006 10:08:00 | Luboško
Já to říkám pořád,
že na zajíčky by měl být člověk opatrný...
a můžeš mi věřit,
dlouho běhá světem ježibabí stvoření... ;o)))
16.05.2006 09:41:00 | Cecilka
:) pěkný příběh. občas mi nějaký rým nesedl, vzhledem k vtipnému obsahu je to ale podružné. 80
30.04.2006 21:25:00 | anek