Ja rozhodla se dávno přestat,
tuhle trapnou hru hrát,
já nechci podle vás žít,
lepší do pekla se hnát,
než o nebi snít,
lepší hulič, kalič, děvka, blázen,
chvíli na dluh žít,
než jak vzorný občan přilepený na zem,
vyšlapanou cestou jít.
Nikoho za jeho cestu nesoudím
a sama nechci být souzena,
jste příliš krutí soudci,
vy dokonalý bez viny,
... tak mi dejte konečně pokoj.
Přesně tenhle názor mám i já. Nesnáším, když někdo někoho soudí, protože sám člověk nikdy neví, co půjde a udělá. Možná se někdy nad nějakým chováním pozastavím, ale rozhodně neodsuzuju!!!