Přání
Anotace: :))))))))))))))))))))))))))))))
Kéž bych zas mohla miminkem býti,
kéž bych se mohla batolit v kvítí!
Kéž bych se mohla zas učit první slova,
začla bych všechno jinak a znova.
Chci od života druhou šanci
a všechny moudrosti odnést si v ranci.
Taky špetku štěstí chtěla bych mít,
abych se mohla s životem bít!!!
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: olnek
Komentáře (3)
Komentujících (3)