O Vánocích
Anotace: ...dlouho nebyly
Na Vánoce to bývá jinak.
Třeba i s cukrovím,
třeba i se stromkem.
Takový období přelomu roku -
čas na smýčení zašlých pavučin
a prosvícení šedivých záclon,
v kuchyni zas cinkot leštěného nádobí
a místnosti provoněné pečícím cukrovím --
Uplyne pár měsíců
a opět se vrátí zima --
a vánoční nálada ozdob a dárků.
Komentáře (2)
Komentujících (2)