Děkuji
Anotace: prostě je to tak
Děkuji miláčku,
za nebe bez mráčků,
za postel ustlanou,
za lásku vyznanou.
Vyznanou dopisem,
kterýs mi poslal,
bouři jsi rozpoutal,
duší mou roztál.
Svět se zdá krásnější,
už nejsem sama.
Nebudu přes brýle dívat se zrána.
Děkuji za teplo
z Tvých něžných dotyků,
cítím je na těle
i když jsem tu sama.
Děkuji za zprávu,
že teď už vím,
že jsi ten jediný,
kterému vše odpouštím.
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)