Ahoj Petruško,
bohužel ještě mi soudce nedal vědět, jak to bude s tím odročením zítřejšího hlavního líčení, nicméně měl bych vědět hned ráno.
Tak dám hned vědět!!
Jak se jinak dneska máš? :-)
06.06.2007 17:47:00 | shrek1979
taková jednoduchá říkačka s dobrým rytmem a banálními verši... nenadchne, ani neurazí :)
27.04.2006 16:53:00 | SNOWGIRL