Anotace: Tohle jsem napsala když jsme se ve škole učili strukturovanou kabeláž
Z žádných komentářů a žádného hodnocení si nic nedělej - připadá mi, že na Literu jsou poslední dobou křupani, kteří nedovedou ocenit nic, co nezapadá do jejich představi o básni :)
Zasmál jsem se, zamyslel, moc pěkná báseň :)
08.05.2006 17:37:00 | Hynas