Anotace: ... .. .
nevim co bych napsala...všechno už tu je...tak jen to, že je smutná a krásná
02.05.2006 19:23:00 | Trdlo
No tady nemohu hodnotit žádnou techniku - asi je dobrá jako vždy - jen sdělení, zvlášť od někoho, koho jsem poznal i osobně ... tak: Necháme Tě klečet, budeš-li si přát, necháme Tě brečet, budeš-li to potřebovat, necháme Tě ... všechno - ale potom budeme trvat na tom, abys zase vyšla mezi nás.
28.04.2006 08:14:00 | Hary_nš
já ti nevím...ale opravdu... od Tebe jsem už četla trochu lepší....
80
ale je pěkná...jen ne nádherná
27.04.2006 18:33:00 | Kristýna M
Oki..Mne hodnoceni stejne nezajima, je mi u neceho... Ale dik, aji 40je porad hodne..
27.04.2006 18:32:00 | BlackTangerine