Anotace: Z úcty pro tebe
leze mi mraz po zadech. ta basnicka je pekna, ale hlavne vim co dokaze karta smrt...a vim jak boli, kdyz si ji vytahne milovana osoba. Ale nejvice boli to, kdyz ji premlouvas aby netahla, ale ona jde stale dal, vstric osudu, a ty nemuzes delat nic...
21.06.2006 13:46:00 | ruach
Smutná nádhera.
28.04.2006 17:03:00 | Isabella Monvoisin