přirozenější než bůh
Anotace: všichni máme možnost volby
já si jen
trochu zdřímnu
a až se probudím
bude mi sedmdesát
řekla ykann
a probudila se
když jí bylo sedmdesát
proplakala den a noc
nad tou ztrátou
bůh ilnad
se nad ní slitoval
a vrátil jí
jejích sedmnáct
a ona to udělala znovu
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: ewon, Eru Alonnar, WAYWARD, embryo v hlave, kucky
Komentáře (2)
Komentujících (2)