Anotace: ..tak nějak to každoročně bývá..baba se parádí..vichřice přitom zívá :o))
Tak už se letí a jak nám to sluší.....
Vichřice jeřabiny ve vlasech, kocour mašle na uších.
A baba, dle poslední módy, šaty má samý jarní květ.
Tak už se letí, máme napilno, spěcháme na čarodějný slet.
30.04.2006 21:17:00 | Mourek
kabrilolet z březového proutí
mohu ti prosím nabídnouti
ve předu chladič
a v zadu ABS
když máte ten čarodějnej ples... :-)
28.04.2006 22:20:00 | Buližník
Těším se... tohle nepopírám...
vždyť jsem pro každou lumpárnu!!
A domů si vás zpět posbírám
zase jak loni - poránu :o))
(Moureček má rád slivovičku,
ty zas větrné rejdění,
jen tváříte se... oba máte
taky moc rádi slavení ;o))
28.04.2006 09:07:00 | Cecilka