Tak to zkus jinak...
brát den jak dovolenou...
přestože prší, je to čas na zotavenou...
nevím, jestli teď volím správná slova...
ale i v bolesti se dá dar objevovat...
z maličkostí
skládat prostý štěstí...
to v nitru rozfoukat!!
(utři si slzu a přemýšlej,
co tě dnes potkalo za radůstku...,
jsem přesvědčená, že aspoň jednu pidi objevíš :o))
04.05.2006 10:32:00 | Cecilka