Vždyť můžeš vládnout nad svým světem!!!
V myšlenkách síla veliká...
a jen z těch, které v nitru držíš,
tvoří se věta rozvitá!!!
Vždy záleží na úhlu pohledu... :o)
že ty se koukáš z tý obrácený strany?!?
I v šálku, kde je čaj plný jedu
se najde to, co hojí rány...
nevěříš???
04.05.2006 10:11:00 | Cecilka
to je ale opravdu krásný...a taky hodně smutný...máš ode mě plný počet,protože za těhle pr veršíků si to opravdu zasloužíš...
28.04.2006 20:49:00 | destree