Jen prasknout
Anotace: Znáte ty chvíle těsně před bouřkou? Tak to je něco podobného..
Je to jako, když nafouknete balónek k prasknutí
a s napětím pozorujete,
co se bude dít.
Těch několik málo vteřin předtím
je tak neuvěřitelně dlouhých, vzrušujících a plných očekávání.
Jsou to chvíle, kdy se vám zdá ,
že vaše srdce tepe tak pomalu,
že doba mezi jednotlivými údery trvá snad celou věcnost.
V těch pár okamžicích,
kdy se stoprocentní pravděpodobností víte,
že něco přijde,
i když přesně nevíte,
jestli to co se stane
vás naplní radostí a pocitem štěstí na dlouhé hodiny,
možná že z nich budete žít i pár dní,
nebo vzduch prostě jen tak vyšumí
Tak jen těch pár vteřin stojí zato ten balónek nafouknout
a užít si těch pár chvil napětí
a zapomenout na svět kolem.
A není to právě proto, proč i Vy nafukujete balónky?
Komentáře (4)
Komentujících (3)