Janika
Já nechtěl být básníkem, avšak být pomníkem, nechci se báti rýmů, ty já přec nehledám, já poselství všem posílám...
03.05.2006 09:39:00 | Gabriel17
hezká myšlenka, básnička sice trochu pokulhává, ale to se dá spravit. Škoda jen, že i po jejím přečtení si mnozí lidé světa a života vážit nebudou.
29.04.2006 12:26:00 | Janika