Anotace: Pro milovanou kamarádku.
mám slunečnice moc ráda... a tohle věnování se mi líbí, potěšilo mě to (aj dyž není pro mne a cizí korespondenci se vlastně nesluší číst... :o)
21.08.2008 22:32:00 | hanele m.
Musí to být úžasná kamarádka. Někdy stačí jen pár slov, aby člověk popsal vše co by chtěl. A tobě se to povedlo.
PS: Díky za komentář. Já bych se taky asi v kostele nemiloval, ale kde jinde můžeš potkat týhle anděly?:-)...ale ne, je to jen báseň.
01.05.2006 22:02:00 | Raziel