Anotace: Je to básnička z mé povídky (příběh začátku i konce), nechtěla jsem ji sem dávat, protože sama o sobě nic neřekne, ale nakonec tu skončila, prostě se mi líbila ta myšlenka sedět s vínem u hřejivého krbu:-)
U krbu sedávat
vína mít moc
ve snech svět poznávat
po celou noc
u krbu sedět
a víno pít
a všechno vědět
tak chtěl bych žít!