smutek
Anotace: nikdy nezapomenu na to co se stalo-ale fakt, že čas se vrací zpátky ,že otáčí listy dávno zapomenuté knihy a otevírá bránu starým vzpomínkám se nedá přehlédnout...
Na polštíři z hedvábí a peří-slzami kreslila jsem mozaiku
Růžemi s trny a zeleným jasmínem dala jsem své city znát.
Že minulost vrací se zpátky...
teď a tady...zase-nastokrát
Srdceryvná vzpomínka bodá
a stará jizva se otevřela
Okolo je zloba-zášť svou skýš opustila
Vydala se na procházku-
a že zrovna mým životem zase musí jít!
Svým plamenem rozdmýchává touhy-křik,všude se ozývá!
Jizva krvácí a mozaika se rozplývá
Komentáře (2)
Komentujících (2)