Anotace: za skvělé pomoci Bájíka vzniklo tohle dílo a tak i jí připisuji autorská práva :)
no to bych sla samam proti zdi kdybych ti dala min nez 100. jenom, vsak vis..nektere vety jsem chtela napsat jinak, trosku s lepsim rytmem ale to nevadi, myslim ze se nam povedla :-))...
02.05.2006 19:28:00 | Bajík
Mě se to zdá dobré, takové propracované. Někdy tam sice ujede nějaká frázovitost, ale tu smeje jiný kvalitní obrat.
29.04.2006 18:09:00 | Miskitka