Anotace: ...ze vubec sem
No, že ty si připadáš jako otloukaný pilíř? Každý jsme to asi někdy zažil a není to záviděníhodná situace. Za téma 50%, forma mě nenadchla, za tu 30%. Hlavu vzhůru!!
03.05.2006 19:58:00 | Aro
Hustý..tak trochu se v tobě vidim,četla jsem si tvůj komentář ke svýmu dílku a tak jsem si to tady u tebe omrkla a zdá se mi že mám strašně moc stejnejch problémů a pocitů.Jo jinak díky za komentář,mě se tvý věci taky líběj,protože jsou pro mě skutečný...
01.05.2006 19:49:00 | Radushka