NEZDOLNÁ
Anotace: Hazard mám v povaze, život je má hra. Dej mi tu nejhorší kartu a já tu hru vyhraju.
NEZDOLNÁ
Čas se zastavil.
Ten muž v mé hlavě neexistuje.
Dál po tvém boku
Ve vztahu po vztahu...
Ty už to nejsi.
Všechno jsem to už viděla.
Měla umřít, když se narodila.
Měla se postarat sama o sebe.
Ale i přát si už tě nepotkat.
Nelituj ji, je obdivuhodná.
Nezdolná
Komentáře (1)
Komentujících (1)