Když dospívám
Anotace: Každý si tím jednou prošel...
Když dospívám
Zůstávám,
ač odcházím
cítím jak se vytrácím
k obavám
mým blízko opět
nechci více trpět
stačilo, chceme pokračování
nelze na iluzích tak lpět!
Pak dlouhé zamávání
a hroutí se Ti svět,
tu básničku znáš nazpaměť
ke konci lehké zaváhání.
Pak už jen skočit zbývá
na touhy se však neumírá.
Touhy silné jak lidstvo samo,
znáte to, že?Táto, mámo
tím dospívání se uzavírá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)