Ten chtíč!
Tvé oči...
třesoucí ruce mé se Tě dotýkají.
Chvějí se...
hříšné myšlenky mě napadají.
Nejsem už bez viny, dotýkám se Tě bez příčiny a hodina rozpadá se na vteřiny.
Tvá ústa...
cítit je chci na těch svých,
vím tohle je největší hřích, zavírám oči, ať padá sníh.
Zebou mě minuty bez Tebe - nevěrou zamykám cestu si do nebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)