Anotace: Z této básně jsem nechal jenom jednu sloku z původních sedmi, které tu dřív byly. (Mluví sama za sebe)
Ještě něco mi ta básnička připoměla: svět špinavá je díra,za to lidi můžou a když jeden zmírá,tak mu nepomůžou......(D.Landa,muzikál Krysař)
07.06.2006 17:38:00 | Hanýška:)
Máš plnou pravdu,nemá to básnickou ani žádnou jinou hodnotu.Nicméně, mě osobně to neurazilo, pouze lehce znudilo.Nehodnotím.
30.04.2006 19:47:00 | Branwen1