já
Tak den začal zpěvem
to ráno u kafe
pak zákeřná šelma v těle
skvrna na botě
Dál jíš suchej chleba
bez hlasu povídáš
prázdná jsou tvoje slova
seš páter Koniáš
V půl pátý bijou zvony
pot si utíráš
rozdej cos nestih nabrat
prohráls maryáš
Komentáře (1)
Komentujících (1)