Bláhoví básníci
Noc usíná
unavená zpěvem opilých básníků
kteří doposud nepoznali lásku
A snad nikdy nepoznají
všichni zapomínají
na kouzlo které viděli
za každým rohem
A dnes už nevidí
Jenom hospoda je jejich domovem
Doufají, že ráno
je osvobodí
Jak bláhoví jsou všichni básníci
Komentáře (2)
Komentujících (2)