NRL
Anotace: Zbytečnost žití leckterých z nás...
Nebytí - jsoucno
Minulost - budoucnost
Každičký den
stává se snem
Světlo a stíny
Černí serafíni
Bloudí teď tmou
za zkázou
Láska a splýny
Pocity viny
Zžírají duši
Aniž to tuší
Bez zítřku žití
V zahradě skrytí,
tančí slzy spolu s tmou,
každá sama se sebou
Bez touhy, citu
Straní se svitu
Bez touhy žití
Straní se bytí
Navěky stranou
Poskvrněny hanou
Budou slzy tančit s tmou,
budou kráčet prázdnotou
Nebytí - jsoucno
Minulost - budoucnost
A každý den
Stává se snem...
Komentáře (0)