Anotace: Tohle byl klasický scénář. Miloval jsem ji, ona mne ne. Na jedné z dlouhých procházek jsme našli obyčejnou dlažební kostku. Chtěla o ní napsat básničku, tady je. Samozřejmě lze užít jednoduché substituce kostka=dívka.
Dívka = kostka, má to něco do sebe,malinko mě to zarazilo, první verš je trochu slabí ale celkově je to působivé
12.05.2006 16:29:00 | Skalnička
Nemůžu říct, že by mě to nějak nadchlo, ale nečetlo se to špatně. Máš docela cit pro zajímavé rýmy nebo spíš asonance, nepůsobí násilně. Ale ten tvar "mojich" (mimochodem značně rozšířený) mě tahá za uši víc než pan řídící.
02.05.2006 10:30:00 | JardaCH