Hledám
Anotace: ...jedna starší ze šuplíku
Jak jehlu v kupce sena
Hledám slova dosud nevyřčená
Hlodají uvnitř těla
Tolik by říci chtěla
Trochu se bojí odpovědi
Tázavě hledí na ty, co vědí
Přeci však znát ji chtějí
Jak rozhřešení po zpovědi
Chtěla by líbat, hladit
Ale obávají se zrady
Jak dříve párkrát pokořená
Slova teď zůstávají němá
Snad osmělí se po setmění
Vykřičí duši spod brnění
Utopí smutek v rozednění
Zůstanou slova na holé zemi
Komentáře (0)