Zrada
Anotace: .. když tě někdo podrazí!
Proč na kamaráda si hraje?
A za zády nás pomlouvá?
Proč pro ní nám srdce taje?
A nám do duše promlouvá?
Proč chlácholí nás,
a za zády nás zraňuje?
Stejně nám nakonec zlomí vaz!
A důvěry nás zbavuje!
Proč dělá tohle všechno?
Proč baví se s námi?
Asi je jí všechno jedno!
A dál si hraje na kamarády!
Tak dejte si pozor na ní!
To je rada má!
Nebo vás také zraní!
Věřte té co to zná...
Komentáře (0)