Anotace: Je to už sice víc jak pět měsíců co byly Vánoce,ale zrovna jsem na ni po dlouhé době narazil,tak ji sem dávám.Třeba se vám bude za dalších 8 měsíců hodit.
To Aro: Psal jsem ji jako SMS, proto je tak kratka,mozna ji casem protahnu, az prijde ta spravna nalada. Jinak diky za komentar.
03.05.2006 23:03:00 | Raallio
To Aro: Psal jsem ji jako SMS, proto je tak kratka,mozna ji casem protahnu, az prijde ta spravna nalada. Jinak diky za komentar.
03.05.2006 23:03:00 | Raallio
Tak to přání šlo rozvést.. A vůbec celá báseň je příliš krátká na tak krásné téma. Za formu a námět tedy 50%.
Pa
03.05.2006 19:43:00 | Aro