Láska
Anotace: o třetí lásce...
První láska-krásné oči,
druhá láska-lehká sázka,
třetí láska-jsi jen ty
a já miluji tě čím dál víc.
Tak pojď pusu mi dej a objímej.
Já nevím co ti říct,
ty už jsi řekl nechci víc.
Stačí ti pusa nebo dvě a pak zse jdeš.
Včera venku nechal jsi mě stát,
já hloupá myslela,
že mě máš rád.
Ty říkáš-ano mám.
Asi bych ti věřit měla,
vždyť jsi to ty,
kterého jsem vždycky chtěla.
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)