Krize

Krize

Anotace: ... nepřeju to nikomu zažít!

Proč pravou lásku poznáme, až když toho druhého ztratíme?
Proč je smrt tak zlá?
Proč se při ní raníme?
Proč pryč je láska má?

Proč lidi na sebe řvou?
A pak je to mrzí?
A potom k soudu jdou?
A stále sami sebe trízní?

Děti pláčou v koutě,
a rodiče se hádaj!
A neznaj růže z poutě,
a do lhářu si nadávaj.

Když svůj život si chceme vzít,
a po zbraních saháme.
A chceme třeba i do pekla jít,
a života se zdráháme.

To je krize skonu,
co nepřeji aby někdo prožil.
A mrzí mě to chci říct tomu,
kdo si jí zažil.
Autor Darsie, 17.12.2004
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel